mobil 0786444664, fix farmacie 0332404000  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze Bye Mite- produs F eficient fara concurenta pt insectele in adaposturile de pasari(10000 gaini)

  • Poze Bye Mite- produs F eficient fara concurenta pt insectele in adaposturile de pasari(10000 gaini)
  • Poze Bye Mite- produs F eficient fara concurenta pt insectele in adaposturile de pasari(10000 gaini)
     
Pin It


Bye Mite- produs F eficient fara concurenta pt insectele in adaposturile de pasari(10000 gaini)

Pret: 1.100 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Bye Mite este produsul Firmei Bayer care in acest moment este fara concurenta pt a combate insectele in adaposturile de pasari mai exact capusele rosii.

10 ml de produs se dizolva in 2.5 litri de apa si se stropesc in adapostul care inconjoara 100 gaini....

Pt o eficienta maxima este nevoie de repetare la 7 zile dupa prima administrare, avand in vedere ciclul de dezvoltare a parazitului.

descrierea produsului conform datelor producatorului:


DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
ByeMite  500 mg/ml. concentrat emulsionabil utilizat pentru pulverizare, pentru gaini ouatoare
Foxim.

DECLARAREA SUBSTANTEI ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE
ByeMite este un concentrat emulsionabil utilizat pentru pulverizare, limpede de culoare galbuie pana la maro care contine 500 mg/ml. foxim.

INDICATII
Tratamentul infestatiilor cu capuse rosii (Dermanyssus gallinae) sensibile la organofosforice, in halele de crestere a puicutelor de inlocuire sau a gainilor ouatoare, in prezenta animalelor.

CONTRAINDICATII
A nu se utiliza in fermele de pui de carne (broileri).

REACTII ADVERSE
Stresarea gainilor determinata de pulverizarea adapostului sau de retinerea temporara de la hranire pot cauza o scadere minora a productiei de oua in ziua urmatoare.
Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

SPECII TINTA
Gaini ouatoare.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CAI) DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE
Pregatiti solutia pentru pulverizare de 2000 ppm foxim prin diluarea a 100 ml. de produs medicinal veterinar la 25 L apa , amestecati bine. Aplicati  cei 25 L din aceasta solutie prin pulverizare pe suprafata ce inconjoara direct 1000 de gaini si unde parazitii se ascund, de exemplu grilajul custilor, echipamentul auxiliar, stalpi de metal, dispozitivele de alimentare cu furaj, banda conveior, locul pentru depunerea oualor (cuibare) etc. Utilizati un dispozitiv de pulverizare care sa elibereze picaturi cu diametru mic. Este necesar repetarea tratamentului dupa 7 zile . Preparati solutie apoasa proaspata inainte de aplicare. Cantitatea de solutie pentru pulverizare va fi calculata atent, iar intreaga cantitate va fi aplicata pe suprafata luata in calcul. Pentru a reduce impactul foximului asupra mediului inconjurator numarul tratamentelor anuale ale halelor de pasari vor fi restrictionate la 2 tratamente pana la un total de 4 aplicari.

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA
Solutia este pulverizata pe custi in prezenta pasarilor.

TIMP DE ASTEPTARE
Indepartati ouale depuse inainte de tratament. Indepartati ouale depuse in timpul tratamentului si in aceeasi zi dupa tratament.
Oua: 12 ore.
Carne si organe: 25 zile dupa al doilea tratament.

ATENTIONARI SPECIALE
Precautii speciale pentru utilizare la animale.
Deoarece capusele nu paraziteaza gainile in mod constant, dar se ascund si se multiplica in habitate la o o distanta mica de ele, este deosebit de importantin timpul procedurilor manuale si automate de pulverizare sa se directioneze conul de pulverizare nu direct pe gaini ci pe custi, baterii si elementele auxiliare (stalpi metalici, hranitoare, benzi transportoare de oua, etc.) in apropierea gainilor.
A nu se pulveriza direct pe pasari. Indepartati furajul si ouale inainte de inceperea tratamentului. Orice resturi din cuibare vor fi indepartate inainte de pulverizare. Se indeparteaza ouale depuse in timpul tratamentului si in aceeasi zi dupa tratament.
Dezinfectia, curatenia si omorarea acarienilor in halele goale de pasari este o etapa importanta in combaterea Dermanyssus gallinae. In plus introducerea de capuse noi in halele de pasari prin materiale contaminate sau personal, pasari salbatice sau rozatoare, trebuie sa fie prevenita. Utilizarea acestui produs trebuie sa fie restrictionata la acele cazuri la care tratamentul este indispensabil deoarece infestarea cu Dermanyssus a devenit coplesitoare. Produsul nu trebuie pulverizat cu o luna de zile inainte de igienizarea planificata a halelor.
Ca si la alti paraziti, rezistenta la acaricide in randul pupulatiilor de acarieni rezulta din selectarea indivizilor cu sensibilitate naturala mai mica, ca urmare a expunerii la aceste acaricide. Dezvoltarea rezistentei poate fi accelerata daca sunt aplicate doze mai mici care conduc la o eficacitate mai scazuta.
Precautii speciale care trebuie luate de persoana care administreaza produsul medicinal veterinar la animale.
Foxim este un sensibilizant pentru piele si putin iritant pentru piele si ochi. Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa trebuie sa evite contactul cu produsul.
Foxim este un produs organofosforic.
Personalul nu trebuie sa intre in hala de pasari pana dimineata (sau la mai mult de 12 ore) dupa pulverizare decat cu:
-Echipament de protectie cu gluga;
-Masca de fata si filtrul;
-Manusile de protectie;

SUPRADOZARE
Dublarea dozei recomandate nu a cauzat efecte adverse. Intr-un studiu in care s-a folosit de 4 ori doza recomandata s-a observat ca 60% dintre pasari stranuta si la 8% dintre pasari s-a constatat scaderea ouatului timp de 2 zile.
Intoxicatia cu organofosforice la gaina poate fi tratata prin injectarea intramusculara a 0,5 pana la 1 mg. de atropina pe kilogram greutate corporala.

PREZENTARE
Flacoane de plastic de 1000 ml.

Eliberarea acestui produs necesita o nota de comanda semnata de un medic veterinar+reteta. On line putem genera proforma si incasa plata, dar pentru trimiterea produsului vom astepta sa ne trimiteti documentele respective scanate pe e-mail/si sa ne transmiteti awb-ul plicului cu care au plecat de la dv ca sa decidem eliberarea produselor respective.


mobil 0786444664, fix farmacie 0332404000 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Farmacie Veterinara-Solutii si tratamente pt Pasari, Produse Biocide (DDD)

Greutate produs: 1.00 kg.

Producator: BayerProduse similare


acesta este un ambalaj cu imbuteliere la 10 ml este disponibil doar de la...
Pret disponibil la cerere
Pentru care specii este destinat acest produs: - albine - iepuri -...
70 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Au mult mai multe produse in farmacie decat ce este expus pe site... mai puneti-le pe site pe toate , ca noi facem drumuri pina in oras pt anumite...

iulian

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 http://www.btclub.ro/albineiasi