mobil 0786444664, fix farmacie 0332404000  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze CheckMite- benzi antivaroa cu perioada de asteptare 0 zile, eficacitate 42 zile

     
Pin It


CheckMite- benzi antivaroa cu perioada de asteptare 0 zile, eficacitate 42 zile

Pret: 160 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Checkmite sau Checkmite+ este un produs al firmei bayer care se foloseste pt a trata albinele de acarianul Varoa Distructor (sau Varoa jacobsony).

Dintre aspectele care il fac acest produs unic sunt:

1. Perioada de asteptare 0 (zero!!!!) zile

2. Posibilitatea (de altfel recomandarea conform prospectului) de a mentine benzile timp de 42 de zile in stup- eficienta maxima si in perioadele cu puiet (Ex primavara, daca ati scapat sa faceti tratamente de toamna eficiente, sau vara daca eficienta tratamentului dv de toamna a fost slaba si vedeti un grad important de parazitare la controlul de vara-toamna inainte de disparitia puietului).

3. decontabil PNA

Instrucţiuni utilizare

Pentru o eficiență maximă cel mai bun moment pentru a trata şi pentru a prevenii infestarea cu Varroa destructor se recomandă utilizarea după ultimul cules şi după recoltarea mierii din faguri.

Coloniile normal dezvoltate primesc doua benzi (un plic).

Nucleele şi coloniile tinere primesc jumătate de doză de exemplu, o banda.

Eficacitate maximă se obţine când Checkmite se utilizează spre sfârşitul verii, după recoltarea mierii. Checkmite poate fi utilizat în orice moment al anului în scop de diagnostic sau în infestaţii severe, când este ameninţată supravieţuirea coloniei, fara a astepta disparitia puietului sau fara a se reveni cu tratamente

Timp de aşteptare:

0 (zero) zile !!!!!!!

Informatiile expuse aici sunt doar cu titlu informativ, aceasta nu este o vinzare pe internet ci expunere de informatii pt produsele expuse in cadrul Farmaciei Veterinare din Miroslava, str Constantil langa nr 64

Decontabil prin PNA, se accepta plata prin OP (mod de plata recomandabil pt PNA).

Dintre plusurile unice a produsului:

1. Nu are interdictii de neutilizare in timpul culesului (spre deosebire de practic toate produsele existente pe piata acum).

2. Eficacitate net ridicata fata de produsele clasice.

3. Nu depindeti de vreme (ex ca in cazul Varachetului sau tactikului) indiferent de vreme plasati benzile intre rame si ati plecat din stupina, produsul achioneaza si pe varoa existent in puiet pe masura eclozarii puietului si expunerea parazitilor inca imaturi la contactul cu substanta activa in stup.

4. Nu ramaineti cu produse toxice pe stoc de la un tratament la altul=risc scazut cu intoxicatii, inclusiv si cu copii.

5. Nu inghititi fum si nu suportati alte riscuri in privinta toxicitatii altor produse veterinare asupra sanatatii dv(ca consumator al produselor apicole).

6. Nu are dezavantajele produselor pe baza de timol (schimbarea si uniformizarea mirosului) care favorizeaza furtisagul, mai ales in pavilioane sau in pastorale cu zone dense de stupi.

7. eficienta neta mult peste mavrirol.

8. Eficacitate ridicata timp de 42 zile de la plasarea benzilor, deci ati plasat in martie sau aprilie benzile in stup si nu va preocupa eficacitatea tratamentelor de toamna si nu trebuie sa reveniti la subiectul tratament in cel putin urmatoarele 3-4 luni

9. Nu are toxicitate pt albine si om (asa cum o au toate tratamentele cu amitraz(tactik, varachet)). Au fost cazuri fregvente de persoane care in o seara si-au omorat 100-300 familii cu amitraz in furetto credeti ca merita riscul sa fiti urmatorul proprietar?

Pt o deductibilitate a costurilor veterinare in exploatatia dv comerciala conform ordinului 83 din 2014 trebuie sa ne furnizati autorizatia sau inregistrarea sanitar veterinara a exploatatiei dv pe codul caen 0149 albine, si codul de exploatatie din registrul ANSVSA fiind necesara o reteta pt eliberarea acestui produs.

Conform Ordinului ANSVSA nr. 83 din 23 iunie 2014, Aceste produse se pot achizitiona din farmacia noastra autorizata din Constantin Langa nr 64, Comuna Miroslava, Judetul Iasi (situat pe centura Iasului), pe baza unei note de comanda eliberata de medicul veterinar, sau semnand actele specifice (si achitand o taxa) la sediul farmaciei puteti ridica produsele fara o vizita in prealabila in un alt loc. Spre deosebire de depozitele Veterinare noi putem elibera produsele si catre persoane fizice neatorizate sanitar Veterinar pe CNP-ul sau, in baza semnarii documentelor specifice. Sau va putem ajuta la inregistrea/autorizarea exploatatii dv (apicole sau nu doar apicole).

Exista posibilitatea Ridicarii Personale din Sediul linga Iasi- Comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64 de la 9:00 la 16:00 


Mod de prezentare o cutie de carton cu 1 pungi sigilate a cate 10 benzi  punga, Suficiente pt tratarea  a cel putin 5 familii cu populatie normala, sau 10 familii sub media populatiei.

Eliberarea acestui produs necesita o nota de comanda semnata de un medic veterinar+reteta. On line putem genera proforma si incasa plata, dar pentru trimiterea produsului vom astepta sa ne trimiteti documentele respective scanate pe e-mail/si sa ne transmiteti awb-ul plicului cu care au plecat de la dv ca sa decidem eliberarea produselor respective.

mobil 0786444664, fix farmacie 0332404000 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Servicii Veterinare Si Farmacie Veterinara Specific Apicol

Greutate produs: 1.00 kg.

Producator: BayerProduse similare


Acidul oxalic este nu doar cel mai ieftin tratament importiva lui Varroa(cu...
55 RON
Varostop Strip sunt benzi produse in UE, care au ca substanta activa...
19 RON
Toti apicultorii au remarcat in ultima perioada pierderile masive de albina...
1.100 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Da de ce nu aveti Mitak?

Englezu

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 http://www.btclub.ro/albineiasi