fix 0040332404000, mob Telecom 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze Matci fecundate (imperecheate) selectionate de vanzare

Matci fecundate (imperecheate) selectionate de vanzare

In 2014 continuind experienta de productie si livrare  Vindem matci selectionate marcare in culoarea verde de calitate superioara din productia 2013. Materialul biologic, pentru obtinerea matcilor, provine din familii recordiste in anii anteriori; criteriile de selectie folosite sunt: productivitate, prolificitate, instinct de roire redus, rezistenta la iernare, rezistenta la boli si daunatori,blandete, si din stupinele de Elita din Romania.
Transportul matcilor,catre beneficiar, se va efectua prin curierat rapid in maxim 12-24 de ore
de la trimiterea coletului. Completati formularul si veti primi factura proforma pe e-mail care va trebui sa o achitati inainte sa va trimitem matcile cu minim 3-4 zile lucratoare inainte de ziua de livrare, de dorit cu 7 zile lucratoare inainte de ziua livrarii pentru a fi sigur 100% ca nu va avea loc decalajul comenzii dumneavoastra in favoarea altor clienti ce au platit mai in fata dumneavoastra (livrarile se fac in ordinea incasarilor, chiar si daca s-a incasat doar avansul)

Matcile sunt de Rasa Carpatina obtinute prin transvazarea larvelor in cupe artificiale, livrarea maxim posibila in 2013- 50 matci o livrare (1000 nuclee pe rod), la comanda minima 10 matci (plus una gratis nefecundata daca exista disponibilitati).

 

Pretul este de 65 lei la livrare pina la 1 iulie 2014, plus transportul prin curierat rapid la comenzile tip acum si aici fara programare. Pretul va fi de 55 lei dupa data de 1 iulie 2014.

In cazul platilor integrale in avans cu 40 zile pretul poate cobora la 48 lei  (pt a obtine acest prect completati comanda, specificati in e-mail ca doriti programare, si veti obtine un e-mail separat in care va fi o alta proforma, pe aceasta din urma o veti achita) acest pret (discount de 20%) se aplica doar persoanelor ce au istoric de achizitie la noi in anii precedenti, sau care semneaza contracte cu avans incasat pina la 1 aprilie a fiecarui an. Preturile mentionate includ toate taxele aplicabile, inclusiv si emiterea facturii. Factura se trimite prin e-mail. In cazul in care ati accesat fonduri europene prin masura 112 sau prin oricare alta (mai putin 141) va recomandam rulajele din contul intreprinderii dumneavoastra in contul intreprinderii noastre, plati prin banca pe baza unui contract de livrare ce se va semna, si o singura factura totalizatoare emisa la sfarsitul trimestrului, la cerere se poate emite si declaratia de conformitate. Toate acestea din urma va ajuta sa absorbiti fondurile europene fara nici un comentariu negativ din partea organizmelor abilitate cu supravegherea absorbtiei.

 

Se livreaza in colete a cate 10  (una gratis nefecundata daca exista disponibilitati), in colivii Nicote, cu albina insotitoare si Candi, daca comandati in sistemul a cate 10 in colet.

 

Pretul afisat mai jos este pentru un colet cu o matca, la acest pret se adaoga pretul livrarii prin curierat la serviciu de urgenta care este de 60 lei per colet indiferent de numarul de matci in colet.

 

Se livreaza prin curierat doar in zilele de luni sau joi, pentru aceasta trebuie sa achitati in contul bancar banii cu minimum 3-4 zile inainte, livrarea la dumneavoastra acasa in peste 90% din cazuri oriunde in Romania are loc in dimineata zilei urmatoare adica marti sau vineri, in general pina in ora 10 dimineata. Seara veti primi un sms care va contine datele de contact a firmei de curierat care va face livrarea, si awb-ul coletului dv, dumneavoastra putind intreba imediat curierul unde se afla coletul cand cand se va livra a doua zi.

 

Puteti trece personal pe la stupina si sa le ridicati din nuclee, asigurandu-se de prezenta pontei, conditia de baza fiind sa  va programati cu cateva zile inainte si sa va confirmam noi ca avem disponibilitati si puteti trece in zilele de luni, si joi in intervalul orar 9-11. In celelalte zile nu suntem la stupina de multiplicare sau deplasarea e taxabila.

 

De aici puteti cumpara in functie de buget si botci coapte, si matci nefecundate, si alte consumabile apicole.

 

Botcile sunt disponibile la vanzare in volume de pina la 100 pe zi de livrare, zilele de livrare fiind luni, marti, miercuri,joi, vineri si sambata, pina la ora 9 dimineata pentru ca mai tarziu de obicei se consuma in nuclee sau se izoleaza.

 

In 2013 am avut decalaj de maxim o zi la livrarile promise si incaste, speram sa pastram aceasta experienta pozitiva pentru clientii nostri si in 2014.

Orice plangere in privinta mortalitatilor in timpul transportului sau a nemultumirilor la calitate sau in ceea ce priveste comportamentul curierilor. Trebuie sa fie formulata in scris pe e-mail-ul apivetsrl1@gmail.com insotita de fotografii cu matcile moarte pe fonul cutiilor in care s-a facut livrarea in maxim 2 zile din momentul livrarii propriu zise,  orice plangere ulterioara nefiind luata in discutie. In cazul unor plangeri corect formulate putem lua decizia de a compensa materialul biologic discutat in urmatoarea livrare, nu vom livra nici un colet fara cel putin 10% din valoarea comenzii incasata. Daca doriti ramburs, acesta se aplica doar in cazul ca ati mai avut istoric la noi nepatat, si ati achitat cel putin 10% din valoarea comenzii in contul bancar in avans. la valoarea de ramburs se aplica taxa adaugatoare de 10% din cauza taxelor de ramburs practicate de firmele de curierat, in afara taxelor de livrare.

Acum si cu plata cu cardul bancar (VISA si MASTERCARD) doar pe site-ul www.albinesimatci.ro

Politica de preturi se poate schimba in orice moment in functie de conditiile de pe piata, cei ce au semnate protocoale de colaborare sau contracte (semnabile pina la 1 aprilie a fiecarui an) sau cei ce au platit deja fie integral fie in avans, nu vor fi afectati de modificarea de preturi pentru volumele comandate deja.

Pentru a putea oferi conditii avantajoase asociatiilor care isi cunosc necesarul le rugam sa se adreseze noua pentru semnarea unor contracte de livrari ciclice (inclusiv si cu plata la termen) pentru semnarea contractelor avantajoase pina la 1 aprilie a fiecarui an, la contractele din timpul anului in general se practica preturile de pe site, si sunt fara livrari cu plata la termen.

fix 0040332404000, mob Telecom 0786444664 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Material Biologic

Greutate produs: 0.25 kg.

Producator: II Nicolai Victor


  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Lincuri Utile
www.albinesimatci.ro
 
 
SEO Romania producatori apicoli trafic site Viziteaza magazinul Apivetsrl.ro pe ShopMania