Fix farmacie 0332404000, Call center-program extins +40371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze Nextgard Comprimat masticabil pt protectie caini contra capuselor si dirofilariei

     
Pin It


Nextgard Comprimat masticabil pt protectie caini contra capuselor si dirofilariei

Prețul este per comprimat (tabletă) 

Indicații Nexgard XL pentru câini de

Tratamentul infestaţiilor cu purici la câini (Ctenocephalides felis şi C. canis) timp de minim 5 săptămâni. Produsul poate face parte din strategia de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici (DAP). Tratamentul infestaţiilor cu căpuşe la câini (Dermacentor reticulatus, Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus).

Substanta activa a produsului actioneaza si asupra Dirofilariei imitis (in parazit care se localizeaza in inima si pulmonii cainelui si se transmite prin muscatura tantarului).

Un tratament omoară căpuşele timp de până la 1 lună. Puricii şi căpuşele trebuie să fie fixate pe gazdă şi să înceapă procesul de hrănire pentru a fi expuse la substanţa activă. Pentru purici (C. felis), instalarea efectului are loc la în 8 ore de la fixare. Pentru căpuşe, instalarea efectului (moartea) are loc în 48 de ore de la fixare.

Administrare

se administrează oral

Metoda de administrare

Comprimatele sunt masticabile şi plăcute la gust pentru majoritatea câinilor. În cazul în care câinele nu acceptă comprimatele direct acestea pot fi administrate împreună cu hrana.

Contraindicații

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare din excipienți. A nu se administra la pisici. Datorită fiziologiei unice a acestora și a incapacității de a a metaboliza permetrinul, acest produs medicinal veterinar nu trebuie administrat la pisici. Dacă este aplicat la pisici sau este ingerat de către o pisică acest produs medicinal veterinar poate avea efecte nocive.

Reacții adverse

Nu există. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Depozitare

A nu se lasă la vederea și îndemâna copiilor. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină.


Fix farmacie 0332404000, Call center-program extins +40371788888, mobil 0786444664 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 Produse similare


Neovita Crestere este un furaj complementar ambalat lapungi de 1 kg,...
7 RON
DENUMIREA PRODUSULUI FAINA DE PESTE 0.5 KG DE CALITATE SUPERIOARA...
6 RON
  
  

  
    

Newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Da de ce nu aveti Mitak?

Englezu

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 http://www.btclub.ro/albineiasi