0040371788888 mobil 0786444664, fix farmacie 0332404000  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze O cutie de Varachet la Bucata (se vinde una bucata fara set)

     
Pin It


O cutie de Varachet la Bucata (se vinde una bucata fara set)

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

IN ACEST MOMENT ACEST PRODUS NU EXISTA PE STOC.

AVEM PE STOC PT LIVRARE IMEDIATA OMOLOGUL SAU - VARATRAZ DETALII AICI:

http://www.apivetsrl.ro/catalog?q=varatraz


La aplicare corecta are eficienta 98-99%, si cost per familie per an 0,72 RON .

In momentul de fata nu este tara la nivel mondial unde acarianul Varoa jacobsoni sa nu fie raspindit si sa produca pagube inseminate.

Acarianul Varoa Jacobsoni se inmulteste in celulele capacite de puiet de albina sau trintor in care patrunde imediat inainte de a se capaci puietul.

Pentru ca depunerea oualelor de femela de varoa se efectueaza esalonat, iar perioada de maturizare a puietului de trintor este mai lunga decit cea de maturizare si eclozare a puietului de albina atunci la eclozarea albinei parazitate eclozeaza cu ea 2-3 femele mature imperecheate de varoa, o data cu trintoru eclozeaza pina la 8 femele varoa mature, imperecheate si pregatite de ponta.

In calitate de Farmacie Veterinara a putem furniza acest pachet de produse (comanda minima 10 cutii) si livra acest produs direct la acasa la dumneavoastra si ulterior sa va indrumam pentru utilizarea lui corecta pentru a minimiza costurile, maximiza eficienta lui de administrare, si a exclude problemele cu acest acarian.

Seria de expirare a produselor care le avem pe stoc , expira in ianuarie 2018

Conform Ordinului ANSVSA nr. 83 din 23 iunie 2014, Aceste produse se pot achizitiona din farmacia noastra autorizata din Constantin Langa nr 64, Comuna Miroslava, Judetul Iasi (situat pe centura Iasului), pe baza unei note de comanda eliberata de medicul veterinar, sau semnand actele specifice (si achitand o taxa) la sediul farmaciei puteti ridica produsele fara o vizita in prealabila in un alt loc. Spre deosebire de depozitele Veterinare noi putem elibera produsele si catre persoane fizice neatorizate sanitar Veterinar pe CNP-ul sau, in baza semnarii documentelor specifice. Sau va putem ajuta la inregistrea/autorizarea exploatatii dv (apicole sau nu doar apicole).

Pt ca acest produs se poate vinde doar in cadrul farmaciei veterinare pe care o avem produsul are TVA de 9% inclus. exista posibilitatea si emiterii facturii pe servicii veterinare in acest caz pretul fiind cu 10% mai mare si TVA-ul inclus este de 19%.

Pt o deductibilitate a costurilor veterinare in exploatatia dv comerciala conform ordinului 83 din 2014 trebuie sa ne furnizati autorizatia sau inregistrarea sanitar veterinara a exploatatiei dv pe codul caen 0149 albine, si codul de exploatatie din registrul ANSVSA fiind necesara o reteta pt eliberarea acestui produs.

Exista posibilitatea Ridicarii Personale din Sediul linga Iasi- Comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64 de la 12:00 la 16:00

Cel mai performant sistem de distributie- oriunde in tara spre ridicare aproape de dv prin Oficiile Postei Romane.

Pt a afla cel mai apropiat oficiu adresa si nr tel de contact va rugam consulati site-ul:

https://www.posta-romana.ro/gaseste-oficiu-postal.html

selectand judetul si orasul dv, va rugam sa specificati si oficul dorit (cel mai apropiat de dv)

Eliberarea acestui produs necesita o nota de comanda semnata de un medic veterinar+reteta. On line putem genera proforma si incasa plata, dar pentru trimiterea produsului vom astepta sa ne trimiteti documentele respective scanate pe e-mail/si sa ne transmiteti awb-ul plicului cu care au plecat de la dv ca sa decidem eliberarea produselor respective.

0040371788888 mobil 0786444664, fix farmacie 0332404000 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Servicii Veterinare Si Farmacie Veterinara Specific Apicol

Greutate produs: 0.10 kg.

Producator: ICDAProduse similare


  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Marturiile clientilor

 

Foarte promti si seriosi, se vede ca au multa experienta

Andrei

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 http://www.btclub.ro/albineiasi