, fix farmacie 0332404000, call center-program extins +40371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze Varachet Forte- serviciul care include livrarea a 10 cutii la adresa dv in Romania

     
Pin It


Varachet Forte- serviciul care include livrarea a 10 cutii la adresa dv in Romania

Pret: 590 RON

 
Va rugam sa UploadatiRetetaSauDocumenteID:

Acest produs este cu prescriptie, deci PT a procesa comanda avem rugamintea sa uploadati reteta, nota de comanda, sau documentul dv (buletin sau autorizatie sanitar veterinara)

 

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

ACESTA ESTE UN PRODUS CU PRESCRIPTIE, DEACEEA CAND PLASATI COMANDA VA RUGAM ASIGURATI-VA CA ATI UPLOADAT O COPIE DE PE BULETIN, RETETA, NOTA DE COMANDA SEMNATA DE MEDICUL DV VETERINAR, AUTORIZATIA SANITAR VETERINARA SAU ORICE ALT DOCUMENT ASEMANATOR- FOLOSIND BUTONUL "Selectare Fisiere"

Varachet Forte este produsul cel mai utilizat in Romania la tratarea familiilor de albine impotriva acarianului Varoa jacobsoni, dar are valenta si pt Acarapis spp.

Este decontabil prin PNA.

La aplicare corecta are eficienta 98-99%, si cost per familie per an 0,72 RON .

In momentul de fata nu este tara la nivel mondial unde acarianul Varoa jacobsoni sa nu fie raspindit si sa produca pagube inseminate.

Acarianul Varoa Jacobsoni se inmulteste in celulele capacite de puiet de albina sau trintor in care patrunde imediat inainte de a se capaci puietul.

Pentru ca depunerea oualelor de femela de varoa se efectueaza esalonat, iar perioada de maturizare a puietului de trintor este mai lunga decit cea de maturizare si eclozare a puietului de albina atunci la eclozarea albinei parazitate eclozeaza cu ea 2-3 femele mature imperecheate de varoa, o data cu trintoru eclozeaza pina la 8 femele varoa mature, imperecheate si pregatite de ponta.

In calitate de Farmacie Veterinara va putem furniza acest pachet de produse (comanda minima 10 cutii) si livra acest produs direct la acasa la dumneavoastra si ulterior sa va indrumam pentru utilizarea lui corecta pentru a minimiza costurile, maximiza eficienta lui de administrare, si a exclude problemele cu acest acarian.

Aceasta Nu este o comercializape pe internet ci doar o expunere a produselor si preturilor care se pot gasi in farmacia noastra Veterinara. In cazul in care avem un contract de asistenta veterinara semnat puteti procesa comanda in cadrul acestui magazin on line si noi va putem trimite produsele comandate la adresa dorita de dumneavoastra.

Pretul include:

1. contract de asistenta veterinara (semnat/stampilat) transmis in original (catre dv o data cu cutiile) prin posta Rapida (Prioripost) sau Fancourier,Cargus,Atlassib, si respectiv dv va obligati sa ne transmiteti originalul dv semnat cu plata la destinatie a plicului (disponibil doar in cazul Cargus si Atlassib).

2.  livrarea a minim 10 cutii la adresa care o indicati dv in comanda.

3.Consultatie telefonica cum de folosit produsul sau cum de luptat mai eficient cu varooza, de durata maxima de 15 minute.

Seria de expirare a produselor care le avem pe stoc , expira in aprilie 2019 (situatia la iulie 2018)

Pretul ce apare afisat este la achizitionarea in seturi a cite 10 cutii.

Pt ca acest produs se poate vinde doar in cadrul farmaciei veterinare pe care o avem produsul are TVA de 9% inclus. exista posibilitatea si emiterii facturii pe servicii veterinare in acest caz pretul fiind cu 10% mai mare si TVA-ul inclus este de 19%.

Exista posibilitatea Ridicarii Personale din Sediul linga Iasi- Comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64 de la 12:00 la 16:00 


Pt o deductibilitate a costurilor veterinare in exploatatia dv comerciala conform ordinului 83 din 2014 trebuie sa ne furnizati autorizatia sau inregistrarea sanitar veterinara a exploatatiei dv pe codul caen 0149 albine, si codul de exploatatie din registrul ANSVSA fiind necesara o reteta pt eliberarea acestui produs.

.Conform Ordinului ANSVSA nr. 83 din 23 iunie 2014, Aceste produse se pot achizitiona din farmacia noastra autorizata din Constantin Langa nr 64, Comuna Miroslava, Judetul Iasi (situat pe centura Iasului), pe baza unei note de comanda eliberata de medicul veterinar, sau semnand actele specifice (si achitand o taxa) la sediul farmaciei puteti ridica produsele fara o vizita in prealabila in un alt loc. Spre deosebire de depozitele Veterinare noi putem elibera produsele si catre persoane fizice neatorizate sanitar Veterinar pe CNP-ul sau, in baza semnarii documentelor specifice. Sau va putem ajuta la inregistrea/autorizarea exploatatii dv (apicole sau nu doar apicole).

This is product registered in Romania for treating of honey bees against Varoa destructor. This product have 98-99% of efficiency, cost 0.6 Euro per hive per year.

Because we are veterinary cabinet with intra and extracomunitary services activity, on line shop and we are registered in intracomunitary trade registry we can ship it directly at your’s address, if you accept to sign veterinary service contract and this product is inside of that service (issued invoice is for services and not for the product)  we can help with explanation of system of using, translate prospect in your’s language. We have licensed veterinarys wich can help you with this or other pests prescription, treating options etc. Payments are 100% up front by Bancary Tranfer, inclusively shipment cost at your’s address. Once you start the order you will get proforma invoice at your’s e-mail address with Euro account of our company and all necessary bank Data.

 

With Best Regards,

Apivet Team

, fix farmacie 0332404000, call center-program extins +40371788888, mobil 0786444664 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Servicii Veterinare Si Farmacie Veterinara Specific Apicol

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: ICDAProduse similare


Acidul oxalic este nu doar cel mai ieftin tratament importiva lui...
55 RON
ACESTA ESTE UN PRODUS CU PRESCRIPTIE, DEACEEA CAND PLASATI COMANDA VA...
53 RON
ACIDUL OXALIC este cel mai eficient tratament BIO împotriva unuia dintre...
1.600 RON
Acest acid este folosit frecvent in cantitati mici (1-2 ml la kg de ceara)...
55 RON
Acesta este un set de 30 benzi de dimensiunea si proprietatile benzilor pe...
4,50 RON
  
  

  
    

Newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale

  

  

Marturiile clientilor

 

Au mult mai multe produse in farmacie decat ce este expus pe site... mai puneti-le pe site pe toate , ca noi facem drumuri pina in oras pt anumite...

iulian

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 http://www.btclub.ro/albineiasi