Despre noi

Suntem o companie tanara dar cu experienta apicola de peste 20 de ani ale proprietarilor in activitate apicola, dar si peste 10 ani de activitate profesionista si intensiva in fermele inalt productive de pasari si porci.

Misiunea noastra este cresterea rentabilitatii exploatatiei dv fie ea de porc, pasare sau apicola prin:

Solutiile noastre privind:

1. Scaderea pierderilor tehnologice (mortalitatilor)

2. cresterea productiilor obtinute per cap de animal si per unitate de productie per unitate de timp (de exemplu per ferma per an).

3. scaderea costurilor operationale (pt ca evident animalele bolnave consuma mai mult furaj si cresc o perioada mai lunga de timp, producand mai putin in acea perioada).

4. Cresterea incasarilor/profiturilor prin solutiile tehnologice si de testare a productiei care corespunde exigentelor/normelor Ecologice/BIO

Detinind o lista intreaga de autorizatii si coduri caen ca de exemplu:

1. Suntem autorizati ca cabinet veterinar (numar de inregistrare 5815 in registru cabinetelor veterinare) deci punem livra astfel de produse si servicii conform legii.

2.Detinem o Farmacie Veterinara autorizata la adresa Judetul Iasi, comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64, deci putem livra produse de uz veterinar, cu sau fara decontare prin PNA. Pt firmele/persoanele fizice cu care avem contract semnat putem livra produsele procesand comanda on line, fara deplasarea dv la farmacie

3. Suntem autorizati ca magazin on line.

4. Suntem autorizati ca producatori pe cod CAEN 0149 cresterea altor animale- Apicultura.

5. Suntem autorizati ca Stupina de Multiplicare ANARZ, deci putem livra matci imperecheate, roi, familii cu decontare prin PNA

6. Suntem autorizati pe activitatea de consultanta si management.

7. Avem o exploatatie de iepuri

Cu mixul acestor autorizatii si experienta in apicultura de peste 25 de ani, inclusiv si in strainatate, inclusiv si la ferme de peste 1400 familii, suntem pregatiti sa ajutam persoanele ce au accesat sau urmeaza sa acceseze fondurile europene pentru o absorbtie cu succes a acestora, sau doar sa imbunatatim rezultatele financiare al exploatatiilor detinatorilor de stupi

Ne adresam in general celor care stiu ce vor, stiu in ce volume si cand, sunt gata sa dea avans (pe baza facturilor proforme si a contractelor semnate) daca li se cere pe anumite categorii de marfa si anumite perioade.

Pentru ca unele produse se pot epuiza rapid iar transportul lor din strainatate dureaza, incercati sa ne informati din timp asupra necesarului dumneavoastra.

Bineinteles suntem gata sa livram consumatorilor produse 100% naturale ca miere de albine de diverse tipuri (salcam, tei, floarea soarelui, poliflora) care va ajuta pe toata lumea sa se simpta sanatosi si plini de energie ca in tinerete. La comanda se poate oferi si propolis, pastura (din rame) si alte produse ale stupului, va rugam contactati-ne la formularul de contact.