, fix farmacie 0332404000, call center-program extins 0371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Sfaturi introducere matci in roi sau familii

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  

Despre noi

Suntem o companie tanara dar cu experienta apicola de peste 20 de ani ale proprietarilor. Din necesitatea de a aproviziona stupina proprie cu cateva sute de stupi ne-am confruntat cu problema achizitionarii materialelor si consumabilelor apicole in volumele potrivite in perioadele potrivite.

Detinind o lista intreaga de autorizatii si coduri caen ca de exemplu:

1. Suntem autorizati ca cabinet veterinar (numar de inregistrare 5815 in registru cabinetelor veterinare) deci punem livra astfel de produse si servicii conform legii.

2.Detinem o Farmacie Veterinara autorizata la adresa Judetul Iasi, comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64, deci putem livra produse de uz veterinar, cu sau fara decontare prin PNA. Pt firmele/persoanele fizice cu care avem contract semnat putem livra produsele procesand comanda on line, fara deplasarea dv la farmacie

3. Suntem autorizati ca magazin on line.

4. Suntem autorizati ca producatori pe cod CAEN 0149 cresterea altor animale- Apicultura.

5. Suntem autorizati ca Stupina de Multiplicare ANARZ, deci putem livra matci imperecheate, roi, familii cu decontare prin PNA

6. Suntem autorizati pe activitatea de consultanta si management.

7. Avem o exploatatie de iepuri

Cu mixul acestor autorizatii si experienta in apicultura de peste 25 de ani, inclusiv si in strainatate, inclusiv si la ferme de peste 1400 familii, suntem pregatiti sa ajutam persoanele ce au accesat sau urmeaza sa acceseze fondurile europene pentru o absorbtie cu succes a acestora, sau doar sa imbunatatim rezultatele financiare al exploatatiilor detinatorilor de stupi

Ne adresam in general celor care stiu ce vor, stiu in ce volume si cand, sunt gata sa dea avans (pe baza facturilor proforme si a contractelor semnate) daca li se cere pe anumite categorii de marfa si anumite perioade.

Pentru ca unele produse se pot epuiza rapid iar transportul lor din strainatate dureaza, incercati sa ne informati din timp asupra necesarului dumneavoastra.

Deasemenea cel putin volumele indicate pe site sunt in stoc, permanent in mod normal, si livrarea se poate face in timp real. In acelas timp va recomandam sa ne informati din timp pentru ca e posibil ca comanda dumneavoastra sa nu fie singura in acea perioada.

Suntem singura firma din domeniu din Romania cu 39 000 RON capital social. Toate celelalte firme chiar si cu rulaje mai mari inregistrate au 200 RON capital social, asta spune tot despre seriozitate pentru ca responsabilitatile unei firme fata de creantele sale sunt limitate de valoarea capitalului social. 

Bineinteles suntem gata sa livram consumatorilor produse 100% naturale ca miere de albine de diverse tipuri (salcam, tei, floarea soarelui, poliflora) care va ajuta pe toata lumea sa se simpta sanatosi si plini de energie ca in tinerete. La comanda se poate oferi si propolis, pastura (din rame) si alte produse ale stupului, va rugam contactati-ne la formularul de contact.

In sezonul apicol livram prin curierat in special produsele comandate. Pentru ridicare personala (exemplu a matcilor sau botcilor) nu primim decat in zilele de luni, miercuri, vineri si sambata intre ora 10 si 18:00. Stocurile sunt variabile, preturile sunt fixe doar la stocurile ce le avem urmatoarele produse pot fi mai scumpe. Nu garantam stocuri, mai ales la material biologic decat in cazul platilor facute deja. Nu se accepta rezervari telefonice pt material biologic, doar cererile electronice confirmate de noi pe e-mail sunt ferme, doar daca s-a si incasat ceva in contul bancar sau la plata cu cardul (minim 10% din valoarea comenzii ).

  
  

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale

  

  

Marturiile clientilor

 

Chiar au produse pe stoc, au avut si Varatraz in conditiile in care Varachet nu am gasit nicaieri.........

Mihaela din Piatra Neamt

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 
 
 http://www.btclub.ro/albineiasi